top of page
OBRES REALITZADES DURANT L'ANY 2015
GUÀRDIA URBANA LLIÇÀ D’AMUNT
AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS - CAMP
DE FUTBOL MUNICIPAL

Es realitza el canvi d’una planta refredadora obsoleta per una de nova, amb sistema inverter de baix consum de 31,00 kW de potència, amb millores de la instal·lació.

Reforma del sistema de climatització inverter amb canvi de maquinària i actuacions de millora.

CASA MISERICÒRDIA

Edifici propietat de l’Ajuntament de Barcelona situat al Districte de Ciutat Vella. Es realitza el canvi d’una planta refredadora de gas R-22 i, per tant, fora de normativa, per una de nova de 369 kW de potència, amb molt més baix consum, i, així, realitzant un estalvi energètic considerable.

ARXIU MUNICIPAL DISTRICTE DE CIUTAT VELLA

Equipament destinat a l’administració municipal de la documentació que es genera al Districte. Es realitza la renovació del sistema de climatització de gas R-22 fora de normativa per un a mida, ajustat a l’espai i amb un total de 40 kW de potència.

CAMP DE FUTBOL VALLVIDRERA

Equipament de l’Ajuntament de Barcelona, situat al Districte de Sarrià – Sant Gervasi. Adequació de la instal·lació de calefacció i gas per ajustar-la a la normativa vigent.

GUÀRDIA URBANA DISTRICTE SARRIÀ – SANT GERVASI

Renovació del sistema de climatització optimitzant l’espai de l’equipament i substitució de l’antiga maquinària de gas R-22 prohibit per unes de noves amb gas ecològic R-410, baix consum i d’alta eficiència energètica, amb un total de 25,6 kW de potència.

EQUIPAMENT LA MONGIA

Edifici propietat de l’Ajuntament de Cardedeu, destinat a Centre de Formació. Es climatitza l’equipament amb un sistema individual de baix consum.

EDIFICI CARRER MANACOR

Edifici situat a la ciutat de Barcelona, al Districte de Sarrià – Sant Gervasi. Instal·lació del sistema de climatització amb un equip amb baix consum escalonat i d’alta eficiència energètica.

GUÀRDIA URBANA PLATGES

Renovació del sistema de climatització de l’equipament situat al Districte de Ciutat Vella, a Barcelona, amb un sistema d’alta eficiència energètica.

CENTRE CÍVIC LA BARCELONETA

Es fan unes millores substancials, canviant tot el control de vàlvules motoritzades del sistema de climatització, per tal d'ajustar i regular les temperatures i guanyar en estalvi i confort substancialment; edifici comprés al districte de Ciutat Vella de Barcelona.   

CENTRE DE SERVEIS SOCIALS GÒTIC DE BARCELONA
AJUNTAMENT DE VILASSAR
DE DALT

Renovació de la climatització mitjançant dues plantes refredadores de baix consum e inverter, d’última generació i bombes de circulació de baix consum,  amb un total de 50 kW, en aquest edifici del districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Climatització d’alguns edificis municipals mitjançant un sistema d’alta eficiència energètica amb un total de 20,4 kW de potència.

OAC SARRIÀ
CENTRE CÍVIC DRASSANES

Instal·lació del sistema de climatització a la Oficina d’Atenció Ciutadana, mitjançant un equip d’alta eficiència energètica i baix consum.

Es renova també, parcialment, el sistema de climatització canviant la maquinària amb gas refrigerant R-22 fora de normativa, per un sistema d’expansió directe i amb baix consum escalonat amb un total de 31 kW de potència. Renovació de la instal·lació d’aigua amb canonades amb normativa UNE EN ISO 15874.

COMUNITAT DE VEÏNS
A TERRASSA
SEU DEL DISTRICTE SARRIÀ – SANT GERVASI

Renovació quasi completa de la instal·lació d’energia solar tèrmica i el seu sanejament, amb plaques solars d’alt rendiment i eficàcia.

Renovació del sistema de calefacció mitjançant una caldera de condensació de 85 kW de potència i un rendiment que permetrà un estalvi del 25 % del consum vers l’antic sistema.

CONSELL COMARCAL DEL VALLÈS OCCIDENTAL

Manteniment de la climatització segons RITE i renovació del sistema de climatització amb màquines de baix consum i d’alta eficiència energètica

bottom of page