OBRES REALITZADES DURANT L'ANY 2014

CENTRE CÍVIC LA FÀBRICA A SANTA EULÀLIA DE RONÇANA

1/3

Edifici propietat de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, on es renova el sistema de climatització obsolet per un de nou de baix consum i d’última tecnologia amb total de 121,40 kW. 

1/3
PAVELLÓ D'ESPORTS DE CARDEDEU

Es fa un canvi de calderes centralitzades mitjançant un sistema de condensació, adaptació i ampliació de la instal·lació de gas natural i una nova sala de calderes (quedant ara amb un total de dues), i la legalització i adequació de la instal·lació amb  un total de 385 kW. Edifici propietat de l’Ajuntament de Cardedeu.

PISCINA I CAMP DE FUTBOL DE VALLROMANES

1/2

Climatització amb un sistema de la marca DAIKIN de baix consum i rehabilitació parcial del sistema d’encesa de la piscina mitjançant programador horari.

1/2
SERVEIS AMBIENTALS DEL VALLÈS ORIENTAL

Climatització integral dels vestuaris de la seu situada a Granollers mitjançant un sistema de climatització de 52 kW de potència, recuperador entàlpic i amb control centralitzat del sistema. 

1/2
CENTRE DE SERVEIS PERSONALS GÒTIC DE BARCELONA

Renovació de la climatització mitjançant dues plantes refredadores de baix consum e inverter, d’última generació i bombes de circulació de baix consum, en aquest edifici del districte de Ciutat Vella de Barcelona, amb un total de 50 kW.

CENTRE DE SERVEIS PERSONALS CASC ANTIC DE BARCELONA

1/2

Edifici del districte de Ciutat Vella de l’Ajuntament de Barcelona. Es realitza la reforma de la xarxa d’ACS mitjançant un nou acumulador d’última generació i bombes de circulació de baix consum, amb la instal·lació pertinent.

1/2
SALA ESPORTIVA CEIP DOLORS GRANÉS DE CARDEDEU

S’instal·la un nou acumulador  de 1.500 litres, d’última generació per a treballar amb el sistema d’energia solar tèrmica. Edifici propietat de l’Ajuntament de Cardedeu.

CENTRE PROTESTANT C/ MÀRIA VICTÒRIA DE BARCELONA

1/3

Entitat sense ànim de lucre situat a Barcelona, que es climatitza un 30 % destinat a l’ensenyament i serveis caritatius, fet amb un sistema de climatització inverter de la marca DAIKIN i de baix consum.

GUÀRDIA URBANA DISTRICTE DE CIUTAT VELLA DE BARCELONA

1/2

Es realitza el canvi de compressor de gran potència, malmès, per un de nou amb revisió i ajustos totals de la planta refredadora i adaptat al gas ecològic R – 407 - C.

CASA DE LA VILA SANTA MARIA DE MARTORELLES

1/3

1/2
CEIP DOLORS GRANÉS A CARDEDEU

Es fa un canvi de combustible de gasoil a gas natural, amb nova instal·lació i escomesa de gas i canvi de calderes centralitzades mitjançant un sistema de condensació amb un total de 130 kW. i la legalització i adequació de la instal·lació total. Edifici propietat de l’Ajuntament de Cardedeu.

1/3
CASA DE LA VILA DE VILANOVA DEL VALLÈS

Climatització d’una part d’aquesta dependència propietat de l’Ajuntament del Vallès amb un sistema inverter de baix consum.

1/3
ESCOLA BRESSOL LA BALDUFA A VILANOVA DEL VALLÈS

Instal·lació d’un nou sistema de control, aportant una millora substancial de confort i estalvi energètic, al sistema actual de calefacció centralitzada per terra radiant. Edifici propietat de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès.

1/2
CENTRE DE SERVEIS PERSONALS CASC ANTIC

Renovació de la climatització mitjançant dues plantes refredadores de baix consum e inverter, d’última generació i bombes de circulació de baix consum, en aquest edifici del districte de Ciutat Vella de Barcelona, amb un total de 81 kW.

CENTRE CÍVIC LA BARCELONETA

1/3

Es fan unes millores substancials, canviant tot el control de vàlvules motoritzades del sistema de climatització, per a ajustar i regular les temperatures i guanyar en estalvi i confort substancialment. Edifici comprés al districte de Ciutat Vella de Barcelona.   

OFICINES A SANT CUGAT DEL VALLÈS

1/2

Instal·lació i adequació de nova planta refredadora inverter i de baix consum, per l’antiga de gas R-22, a un edifici d’oficines comunitari, baixant considerablement el consum i millorant l’eficàcia.

CEIP CONCÒRDIA DE SABADELL

1/3

Millora de les instal·lacions de  l’energia solar tèrmica, mitjançant un nou sistema, adaptant i aprofitant l’existent, en aquest edifici propietat de l’Ajuntament de Sabadell.

1/2
CENTRE CÍVIC CONVENT DE SANT AGUSTÍ A BARCELONA

Edifici del Districte de Ciutat Vella de Barcelona i propietat de l’Ajuntament. Es realitza el canvi del sistema de climatització obsolet per un de nou inverter, d’última generació i amb baix consum amb un total de 29 kW.  

CASA DE LA VILA DE SANT CELONI

1/3

Climatització de la segona planta de la Casa de la Vila de l’Ajuntament de Sant Celoni, mitjançant un sistema de cabal variable inverter de la marca DAIKIN i per a un consum òptim a la instal·lació i adaptació d’un sistema de ventilació.

Instal·lació de climatització mitjançant un nou sistema de climatització d’última generació, amb baix consum.