top of page
OBRES REALITZADES DURANT L'ANY 2014
CENTRE CÍVIC LA FÀBRICA A SANTA EULÀLIA DE RONÇANA
CEIP DOLORS GRANÉS
A CARDEDEU

Edifici propietat de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, on es renova el sistema de climatització obsolet per un de nou de baix consum i d’última tecnologia amb total de 121,40 kW. 

Es fa un canvi de combustible de gasoil a gas natural, amb nova instal·lació i escomesa de gas i canvi de calderes centralitzades mitjançant un sistema de condensació amb un total de 130 kW. i la legalització i adequació de la instal·lació total. Edifici propietat de l’Ajuntament de Cardedeu.

PAVELLÓ D'ESPORTS DE CARDEDEU
CASA DE LA VILA DE VILANOVA DEL VALLÈS

Es fa un canvi de calderes centralitzades mitjançant un sistema de condensació, adaptació i ampliació de la instal·lació de gas natural i una nova sala de calderes (quedant ara amb un total de dues), i la legalització i adequació de la instal·lació amb  un total de 385 kW. Edifici propietat de l’Ajuntament de Cardedeu.

Climatització d’una part d’aquesta dependència propietat de l’Ajuntament del Vallès amb un sistema inverter de baix consum.

PISCINA I CAMP DE FUTBOL
DE VALLROMANES

Climatització amb un sistema de la marca DAIKIN de baix consum i rehabilitació parcial del sistema d’encesa de la piscina mitjançant programador horari.

SERVEIS AMBIENTALS DEL VALLÈS ORIENTAL

Climatització integral dels vestuaris de la seu situada a Granollers mitjançant un sistema de climatització de 52 kW de potència, recuperador entàlpic i amb control centralitzat del sistema. 

ESCOLA BRESSOL LA BALDUFA A VILANOVA DEL VALLÈS

Instal·lació d’un nou sistema de control, aportant una millora substancial de confort i estalvi energètic, al sistema actual de calefacció centralitzada per terra radiant. Edifici propietat de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès.

CENTRE DE SERVEIS PERSONALS CASC ANTIC

Renovació de la climatització mitjançant dues plantes refredadores de baix consum e inverter, d’última generació i bombes de circulació de baix consum, en aquest edifici del districte de Ciutat Vella de Barcelona, amb un total de 81 kW.

CENTRE DE SERVEIS PERSONALS GÒTIC DE BARCELONA

Renovació de la climatització mitjançant dues plantes refredadores de baix consum e inverter, d’última generació i bombes de circulació de baix consum, en aquest edifici del districte de Ciutat Vella de Barcelona, amb un total de 50 kW.

CENTRE CÍVIC LA BARCELONETA

Es fan unes millores substancials, canviant tot el control de vàlvules motoritzades del sistema de climatització, per a ajustar i regular les temperatures i guanyar en estalvi i confort substancialment. Edifici comprés al districte de Ciutat Vella de Barcelona.   

CENTRE DE SERVEIS PERSONALS CASC ANTIC DE BARCELONA

Edifici del districte de Ciutat Vella de l’Ajuntament de Barcelona. Es realitza la reforma de la xarxa d’ACS mitjançant un nou acumulador d’última generació i bombes de circulació de baix consum, amb la instal·lació pertinent.

OFICINES A SANT CUGAT
DEL VALLÈS

Instal·lació i adequació de nova planta refredadora inverter i de baix consum, per l’antiga de gas R-22, a un edifici d’oficines comunitari, baixant considerablement el consum i millorant l’eficàcia.

SALA ESPORTIVA CEIP DOLORS GRANÉS DE CARDEDEU

S’instal·la un nou acumulador  de 1.500 litres, d’última generació per a treballar amb el sistema d’energia solar tèrmica. Edifici propietat de l’Ajuntament de Cardedeu.

CEIP CONCÒRDIA DE SABADELL

Millora de les instal·lacions de  l’energia solar tèrmica, mitjançant un nou sistema, adaptant i aprofitant l’existent, en aquest edifici propietat de l’Ajuntament de Sabadell.

CENTRE PROTESTANT
C/ MÀRIA VICTÒRIA DE BARCELONA

Entitat sense ànim de lucre situat a Barcelona, que es climatitza un 30 % destinat a l’ensenyament i serveis caritatius, fet amb un sistema de climatització inverter de la marca DAIKIN i de baix consum.

CENTRE CÍVIC CONVENT DE SANT AGUSTÍ A BARCELONA

Edifici del Districte de Ciutat Vella de Barcelona i propietat de l’Ajuntament. Es realitza el canvi del sistema de climatització obsolet per un de nou inverter, d’última generació i amb baix consum amb un total de 29 kW.  

GUÀRDIA URBANA DISTRICTE DE CIUTAT VELLA DE BARCELONA

Es realitza el canvi de compressor de gran potència, malmès, per un de nou amb revisió i ajustos totals de la planta refredadora i adaptat al gas ecològic R – 407 - C.

CASA DE LA VILA DE
SANT CELONI

Climatització de la segona planta de la Casa de la Vila de l’Ajuntament de Sant Celoni, mitjançant un sistema de cabal variable inverter de la marca DAIKIN i per a un consum òptim a la instal·lació i adaptació d’un sistema de ventilació.

CASA DE LA VILA SANTA MARIA DE MARTORELLES

Instal·lació de climatització mitjançant un nou sistema de climatització d’última generació, amb baix consum.

bottom of page