OBRES REALITZADES DURANT L'ANY 2010

1/2
PAVELLÓ D'ESPORTS DE LLIÇÀ D'AMUNT

Juntament amb la col·laboració del servei d’ocupació de Lliçà d'Amunt, direcció i realització de  la reforma completa del sistema de canonades d'aigua calenta sanitària, amb 700 metres de canonades de coure de tipus R-250, i tot un sistema de valvuleria PRESTO.

1/2
CENTRE CÍVIC CAN FOLGUERA A SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

En la seva tasca continuada d'oferir solucions als nostres clients, es recomana i es substitueix una part del sistema de climatització amb la marca MITSUBISHI.

1/1
ESPAI JOVE DISTRICTE DE L'EIXAMPLE

Climatització de l'edifici situat al carrer Ali Bey de Barcelona, mitjançant un sistema inverter de la marca LG amb un total de 37 kW de potència.

1/10
MERCAT MUNICIPAL DE CARDEDEU

Climatització amb un sistema de bomba de calor, instal·lant a més a més un sistema de renovació de ventilació mitjançant recuperadors entàlpics, adequant-se a la normativa RITE de ventilació.

1/2
ESCOLA BRESSOL L'ESQUITX A BARCELONA

Climatització a amb un sistema multi inverter de l'escola bressol situada al districte de Ciutat Vella.

1/2
BIBLIOTECA MUNICIPAL DE SANT CELONI

Climatització d'una part de la Biblioteca mitjançant un sistema inverter de la marca DAIKIN.

1/2
OFICINA SERVEIS TÈCNICS DE LLIÇÀ D'AMUNT

Dins del manteniment de climatització, calefacció i gas que oferrim a l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, es climatitza amb un sistema multi-inverter les dependències de Serveis Tècnics, situades a l’edifici de la Casa Consistorial.

1/2
ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL DE CALDES D'ESTRAC

Dins l'aposta i compromís amb el sector públic, es climatitza l’Escola Bressol Municipal de Caldes d’Estrac mitjançant un sistema inverter de baix consum.

1/3
CASA DE COLÒNIES A VILOBÍ D'ONYAR

Climatització mitjançant un sistema inverter amb bomba de calor, tot amb un baix i escalonat consum.

1/3
GUÀRDIA URBANA DISTRICTE DE L'EIXAMPLE

Reforma de la instal·lació de l'aigua calenta sanitària amb un total de 226 metres.

1/2
BIBLIOTECA JOAN OLIVER DE BARCELONA

Reforma i adequació de la climatització existent mitjançant l'augment de la climatització i de la velocitat de la ventilació.

CAMP DE FUTBOL DE LLIÇÀ D'AMUNT

1/2

Juntament amb la col·laboració del servei d'ocupació de Lliçà d'Amunt, direcció i realització de la reforma completa del sistema de canonades d'aigua calenta sanitària amb 1.000 metres de canonades de coure de tipus R-250.

1/3
CASA DE LA VILA DE PREMIÀ DE MAR

Renovació de l'antiga climatització de la sala d'informàtica de la Casa Consistorial, mitjançant un sistema inverter, incorporant un control de condensació.

OFICINA DISTRICTE 7 DE BADALONA

1/2

Climatització de les dependències de l’oficina del districte número 7 de Badalona, situades a l’emblemàtic Palau Olímpic, amb un sistema inverter.

BIBLIOTECA SANT ANTONI - JOAN OLIVER DE BARCELONA

1/3

Instal·lació d'una cortina d'aire especial, fabricada a mida i exclusiva per poder-la integrar a l’estètica i al disseny. en aquest edifici emblemàtic finalista del premi d’arquitectura europea Mies van der Rohe, situat al districte de l’Eixample, i propietat de l’Ajuntament de Barcelona.

DEPENDÈNCIES DE L'AJUNTAMENT DE BADALONA

1/2

Manteniment específic de climatització (seguint les pautes actuals del RITE) en totes les seves dependències administratives.