top of page
OBRES REALITZADES DURANT L'ANY 2010
PAVELLÓ D'ESPORTS DE
LLIÇÀ D'AMUNT

Juntament amb la col·laboració del servei d’ocupació de Lliçà d'Amunt, direcció i realització de  la reforma completa del sistema de canonades d'aigua calenta sanitària, amb 700 metres de canonades de coure de tipus R-250, i tot un sistema de valvuleria PRESTO.

CASA DE COLÒNIES A
VILOBÍ D'ONYAR

Climatització mitjançant un sistema inverter amb bomba de calor, tot amb un baix i escalonat consum.

CENTRE CÍVIC CAN FOLGUERA A SANTA PERPÈTUA
DE MOGODA
GUÀRDIA URBANA DISTRICTE DE L'EIXAMPLE

En la seva tasca continuada d'oferir solucions als nostres clients, es recomana i es substitueix una part del sistema de climatització amb la marca MITSUBISHI.

Reforma de la instal·lació de l'aigua calenta sanitària amb un total de 226 metres.

ESPAI JOVE DISTRICTE
DE L'EIXAMPLE

Climatització de l'edifici situat al carrer Ali Bey de Barcelona, mitjançant un sistema inverter de la marca LG amb un total de 37 kW de potència.

BIBLIOTECA SANT ANTONI - JOAN OLIVER DE BARCELONA

Reforma i adequació de la climatització existent mitjançant l'augment de la climatització i de la velocitat de la ventilació.

MERCAT MUNICIPAL
DE CARDEDEU

Climatització amb un sistema de bomba de calor, instal·lant a més a més un sistema de renovació de ventilació mitjançant recuperadors entàlpics, adequant-se a la normativa RITE de ventilació.

CAMP DE FUTBOL DE
LLIÇÀ D'AMUNT

Juntament amb la col·laboració del servei d'ocupació de Lliçà d'Amunt, direcció i realització de la reforma completa del sistema de canonades d'aigua calenta sanitària amb 1.000 metres de canonades de coure de tipus R-250.

ESCOLA BRESSOL L'ESQUITX
A BARCELONA

Climatització a amb un sistema multi inverter de l'escola bressol situada

al districte de Ciutat Vella.

CASA DE LA VILA DE
PREMIÀ DE MAR

Renovació de l'antiga climatització de la sala d'informàtica de la Casa Consistorial, mitjançant un sistema inverter, incorporant un control de condensació.

BIBLIOTECA MUNICIPAL
DE SANT CELONI

Climatització d'una part de la Biblioteca mitjançant un sistema inverter de la marca DAIKIN.

OFICINA DISTRICTE 7
DE BADALONA

Climatització de les dependències de l’oficina del districte número 7 de Badalona, situades a l’emblemàtic Palau Olímpic, amb un sistema inverter.

OFICINA SERVEIS TÈCNICS DE LLIÇÀ D'AMUNT
BIBLIOTECA SANT ANTONI - JOAN OLIVER DE BARCELONA

Dins del manteniment de climatització, calefacció i gas que oferrim a l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, es climatitza amb un sistema multi-inverter les dependències de Serveis Tècnics, situades a l’edifici de la Casa Consistorial.

Instal·lació d'una cortina d'aire especial, fabricada a mida i exclusiva per poder-la integrar a l’estètica i al disseny. en aquest edifici emblemàtic finalista del premi d’arquitectura europea Mies van der Rohe, situat al districte de l’Eixample, i propietat de l’Ajuntament de Barcelona.

ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL DE CALDES D'ESTRAC

Dins l'aposta i compromís amb el sector públic, es climatitza l’Escola Bressol Municipal de Caldes d’Estrac mitjançant un sistema inverter de baix consum.

DEPENDÈNCIES DE L'AJUNTAMENT DE BADALONA

Manteniment específic de climatització (seguint les pautes actuals del RITE) en totes les seves dependències administratives.

bottom of page