OBRES REALITZADES DES DE L'ANY 1999 AL 2007

1/3
NAU INDUSTRIAL A L'AMETLLA DEL VALLÈS

Climatització d'una nau industrial que és propietat d'una indústria logística, situada al polígon industrial Ametlla Park en l'Ametlla del Vallès, mitjançant un sistema centralitzat de velocitat variable ; INVERTER i alhora amb previsió de potència de 80 kW.

1/3
MUSEU TOMÀS BALVEY DE CARDEDEU

Reforma de climatització del museu de propietat de l'Ajuntament de Cardedeu; amb 67.000 W de fred i 78.000 de calor.

1/3
VAPOR CODINA DE SABADELL

Posada en servei 200 kW de potència en un sistema geotèrmic. És la primera instal·lació de 200 kW de potència a Catalunya (equivalent a la necessària per a 1.500 metres quadrats d'oficines). Ha estat posada en servei recentment al centre de Sabadell formant part del procés de rehabilitació de l'antic vapor Codina, propietat de l'ajuntament del municipi.

1/3
ESGLÉSIA DEL REDEMPTOR A SABADELL

Climatització del nou edifici de l'Església Baptista del Redemptor, a Sabadell, que s'inaugurarà el 10/06/07, mitjançant 150 kW de potència amb renovació, i amb uns espais d'alçades de fins a 7 metres, sales, aules i despatxos.

1/2
AJUNTAMENT DE MONTCADA I REIXAC

Adjudicació a l'Ajuntament de Montcada i Reixac per a climatitzar amb 36.000 W de fred la sala de servidors de la Casa Consistorial, mitjançant control d'humitat i control de condensació per a treballar a baixes temperatures.

1/3
LA PERPETUENCA

Obres de climatització, mitjançant 200 kW de potència amb aportació d'aire exterior, el nou centre comercial que inaugura la agropecuària "LA PERPETUENCA", agrobotiga dedicada a la venda de productes de la terra i ecològics i a productes de jardineria, situada al terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda.

SERVEIS TÈCNICS MUNICIPALS DE CARDEDEU

1/3

Climatització de les noves dependències dels serveis tècnics municipals de l'Ajuntament de Cardedeu, amb 40 kW de potència i un sistema de renovació incorporat amb zones variables.

1/3
GRUPO GENERAL CABLE SISTEMAS, SA

Dintre del marc de manteniments de gas, s'instal·la a la planta de Montcada i Reixac, uns cremadors especials homologats per treballar en línia, amb disseny propi.