top of page
OBRES REALITZADES DES DE L'ANY 1999 AL 2007
NAU INDUSTRIAL A L'AMETLLA DEL VALLÈS

Climatització d'una nau industrial que és propietat d'una indústria logística,

situada al polígon industrial Ametlla Park en l'Ametlla del Vallès,

mitjançant un sistema centralitzat de velocitat variable ; INVERTER i alhora

amb previsió de potència de 80 kW.

MUSEU TOMÀS BALVEY DE CARDEDEU

Reforma de climatització del museu de propietat de l'Ajuntament de Cardedeu; amb 67.000 W de fred i 78.000 de calor.

VAPOR CODINA DE SABADELL

Posada en servei 200 kW de potència en un sistema geotèrmic. És la primera instal·lació de 200 kW de potència a Catalunya (equivalent a la necessària per a 1.500 metres quadrats d'oficines). Ha estat posada en servei recentment al centre de Sabadell formant part del procés de rehabilitació de l'antic vapor Codina, propietat de l'ajuntament del municipi.

LA PERPETUENCA

Obres de climatització, mitjançant 200 kW de potència amb aportació d'aire exterior, el nou centre comercial que inaugura la agropecuària "LA PERPETUENCA", agrobotiga dedicada a la venda de productes de la terra i ecològics i a productes de jardineria, situada al terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda.

ESGLÉSIA DEL REDEMPTOR
A SABADELL

Climatització del nou edifici de l'Església Baptista del Redemptor, a Sabadell, que s'inaugurarà el 10/06/07, mitjançant 150 kW de potència amb renovació, i amb uns espais d'alçades de fins a 7 metres, sales, aules i despatxos.

SERVEIS TÈCNICS MUNICIPALS DE CARDEDEU

Climatització de les noves dependències dels serveis tècnics municipals de l'Ajuntament de Cardedeu, amb 40 kW de potència i un sistema de renovació incorporat amb zones variables.

AJUNTAMENT DE MONTCADA
I REIXAC

Adjudicació a l'Ajuntament de Montcada i Reixac per a climatitzar amb 36.000 W de fred la sala de servidors de la Casa Consistorial, mitjançant control d'humitat i control de condensació per a treballar a baixes temperatures.

GRUPO GENERAL CABLE SISTEMAS, SA

Dintre del marc de manteniments de gas, s'instal·la a la planta de Montcada i Reixac, uns cremadors especials homologats per treballar en línia, amb disseny propi.

bottom of page