top of page
OBRES REALITZADES DURANT L'ANY 2018
CENTRE CÍVIC DRASSANES
AJ. BARCELONA

Instal·lació de ventilació entàlpica amb recuperadors i sistema de conductes encastats, reixes i difusors amb dos recuperadors de 1000 m3/h cadascun, tot segons la normativa RITE.

TEATRE MUNICIPAL
ZORRILLA DE BADALONA

Substitució del dipòsit d’inèrcia i millores de la instal·lació de la climatització en general.

MERCAT MUNICIPAL 
AJ. BADIA DEL VALLÈS
PISCINA MUNICIPAL
AJ. CABRERA DE MAR

Canvi d’una de les màquines de ROFF-TOP de la climatització, per una de nova de 124,5 kW, amb les noves tecnologies i sistema FREE-COOLING.

Canvi de la planta deshumectadora i bomba de calor, per una de nova de 73,5 kW, amb les noves tecnologies i sistema FREE-COOLING, incloent legalització.

CENTRE CÍVIC CONVENT DE SANT AGUSTÍ
AJ. BARCELONA
BIBLIOTECA MUNICIPAL LA BÒBILA - AJ. L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Canvi d’una planta refredadora de la marca DAIKIN de 63,20 kW de potència amb tecnologia INVERTER i grup hidràulic.

Instal·lació de la climatització mitjançant el sistema de cabal variable amb recuperació de calor, i ventilació adaptada al sistema frigorífic, amb conductes de distribució, tota l’obra civil col·lateral, amb canvis de sostres, parets i legalització. La maquinària és de tecnologia inverter amb una potència de  137,30 kW i tres circuits.

INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ DE BARCELONA
CEM FONDO D'EN PEIXO -
AJ. DEL PRAT DE LLOBREGAT

Instal·lació de la climatització mitjançant el sistema d’aigua – aire per planta refredadora en bomba de calor,  i la instal·lació de fancoils, amb tota l’obra civil col·lateral i legalització. Amb una potència de  155,50 kW.

Reforma de la sala de calderes i canvi de les calderes, distribució de l’ACS i instal·lant un sistema de producció d’energia renovable mitjançant bomba de calor aerotèrmica, tot amb una potència de 65,00 kW.

DIVERSOS EDIFICIS -
DIPUTACIÓ DE BARCELONA
PISCINA MUNICIPAL -
AJ. LA ROCA DEL VALLÈS

Manteniment preventiu, normatiu i correctiu a diversos edificis del Districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Canvi de 2 acumuladors de l’Aigua Calenta Sanitària malmesos, per dos de nous en acer inoxidable de 1.500 litres (en total 3.000 litres), amb tota la instal·lació complementària hidràulica i el reciclatge pertinent dels antics acumuladors.

RESIDÈNCIA GERIÀTRICA "PEDRA SERRADA" - AJ. PARETS DEL VALLÈS
CEIP COOPERATIVA - AJ. DE SANT BOI DE LLOBREGAT

Sistema de ventilació a tot l’edifici per a renovació i refrescar les habitacions, amb un sistema de ventiladors especials i conductes aïllat amb comportes motoritzades i un sistema de control centralitzat.

Millores del circuit de calefacció existent, per a un millor estalvi d’energia i eficiència i instal·lació d’un sistema de telecontrol amb la legalització corresponent davant l’organisme competent.

bottom of page