OBRES REALITZADES DURANT L'ANY 2018

ESCOLA BRESSOL 
"LA BALDUFA" 1A FASE
AJ. VILANOVA DEL VALLÈS

1/1

Instal·lació de la climatització amb tota la instal·lació elèctrica de protecció. Es climatitza amb un sistema d’esplits de paret de la marca MITSUBISHI. Amb una potència de 18 kW.

CONSELL COMARCAL
DEL MARESME

1/1

Substitució del dipòsit d’inèrcia i millores de la instal·lació de la climatització en general, de l'edifici antic amb seu a Mataró.

CENTRE CÍVIC DRASSANES
AJ. BARCELONA

1/1

Instal·lació de ventilació entàlpica amb recuperadors i sistema de conductes encastats, reixes i difusors amb dos recuperadors de 1000 m3/h cadascun, tot segons la normativa RITE.

1/1
MERCAT MUNICIPAL  AJ. BADIA DEL VALLÈS

Canvi d’una de les màquines de ROFF-TOP de la climatització, per una de nova de 124,5 kW, amb les noves tecnologies i sistema FREE-COOLING.

1/1
PAVELLÓ MUNICIPAL
D'ESPORTS
AJ. LLIÇÀ D'AMUNT

Reforma total de les canonades de la sala de calderes de PPR de 4” amb l’aïllament pertinent, valvuleria, elements de mesura segons la normativa  i canvi des dos interacumuladors de 800 litres cadascun.

1/1
CENTRE GERIÀTRIC
MONTFLORIT
CERDANYOLA

Reforma del sistema elèctric, millorant i renovant les instal·lacions elèctriques en general, amb renovació de la il·luminació de baix consum a tot l’edifici.

1/1
TEATRE MUNICIPAL
ZORRILLA
DE BADALONA

Substitució del dipòsit d’inèrcia i millores de la instal·lació de la climatització en general.

1/1
PISCINA MUNICIPAL
AJ. CABRERA DE MAR

Canvi de la planta deshumectadora i bomba de calor, per una de nova de 73,5 kW, amb les noves tecnologies i sistema FREE-COOLING, incloent legalització.

CENTRE CÍVIC CONVENT DE SANT AGUSTÍ
AJ. BARCELONA

1/2

Canvi d’una planta refredadora de la marca DAIKIN de 63,20 kW de potència amb tecnologia INVERTER i grup hidràulic.

1/2
INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ DE BARCELONA

Instal·lació de la climatització mitjançant el sistema d’aigua – aire per planta refredadora en bomba de calor,  i la instal·lació de fancoils, amb tota l’obra civil col·lateral i legalització. Amb una potència de  155,50 kW.

ESCOLA BRESSOL PALAUDÀRIES 1A FASE - AJ. LLIÇÀ D'AMUNT

1/1

Instal·lació de la climatització mitjançant el sistema aire - aire, integral amb legalització inclosa. La maquinària inverter amb una potència de  30,00 kW.

1/1
SEU PRINCIPAL A GRANOLLERS- CCB SERVEIS MEDIAMBIENTALS, SA

Instal·lació d’una planta refredadora de 75,70 kW de potència, amb l’adaptació hidràulica i en general, amb a la instal·lació actual que funcionava fins el moment amb un sistema de gas natural.

1/1
RESIDÈNCIA GERIÀTRICA "PEDRA SERRADA" - AJ. PARETS DEL VALLÈS

Sistema de ventilació a tot l’edifici per a renovació i refrescar les habitacions, amb un sistema de ventiladors especials i conductes aïllat amb comportes motoritzades i un sistema de control centralitzat.

1/2
BIBLIOTECA MUNICIPAL LA BÒBILA - AJ. L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Instal·lació de la climatització mitjançant el sistema de cabal variable amb recuperació de calor, i ventilació adaptada al sistema frigorífic, amb conductes de distribució, tota l’obra civil col·lateral, amb canvis de sostres, parets i legalització. La maquinària és de tecnologia inverter amb una potència de  137,30 kW i tres circuits.

1/2
ESCOLA BRESSOL "L'ESPURNA" 1A FASE- AJ. LLIÇÀ D'AMUNT

Instal·lació de la climatització mitjançant el sistema aire - aire, integral amb legalització inclosa. La maquinària inverter amb una potència de  28,20 kW.

PISCINA MUNICIPAL - AJ. LA ROCA DEL VALLÈS

1/2

Canvi de 2 acumuladors de l’Aigua Calenta Sanitària malmesos, per dos de nous en acer inoxidable de 1.500 litres (en total 3.000 litres), amb tota la instal·lació complementària hidràulica i el reciclatge pertinent dels antics acumuladors.

1/2
DIVERSOS EDIFICIS - DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Manteniment preventiu, normatiu i correctiu a diversos edificis del Districte de Ciutat Vella de Barcelona.

1/3
CEIP COOPERATIVA - AJ. DE SANT BOI DE LLOBREGAT

Millores del circuit de calefacció existent, per a un millor estalvi d’energia i eficiència i instal·lació d’un sistema de telecontrol amb la legalització corresponent davant l’organisme competent.

1/3
CEM FONDO D'EN PEIXO - AJ. DEL PRAT DE LLOBREGAT

Reforma de la sala de calderes i canvi de les calderes, distribució de l’ACS i instal·lant un sistema de producció d’energia renovable mitjançant bomba de calor aerotèrmica, tot amb una potència de 65,00 kW.

1/3
ESCOLA BRESSOL LA BALDUFA 2A FASE - AJ. DE VILANOVA DEL VALLÈS

Instal·lació de la climatització mitjançant el sistema aire - aire. La maquinària inverter amb una potència de  16,20 kW.

LLONCH-CLIMA, SL

 

Bernat Metge, 40
08100 - Mollet del Vallès (Barcelona)

Tel: 93 579 73 60

llonch-clima@llonch-clima.cat

fegicat.jpg

LLONCH - CLIMA, SL 2019 © Tots els Drets Reservats