top of page
OBRES REALITZADES DURANT L'ANY 2008
PSC SANTA PERPÈTUA
DE MOGODA

Climatització del local del PSC amb un sistema inverter de la marca LG, de baix consum i amb un total de 9 kW.

INSTITUT CATALÀ DE PALEONTOLOGIA

Ampliació de la climatització de l’Institut a Sabadell, amb 12 kW de potència amb aparells de baix consum i sistema inverter de la marca DAIKIN.

COMUNITAT DE VEÏNS A BARCELONA

Instal·lació a una comunitat de veïns de 32 habitatges al districte de Sant Andreu, de Barcelona, dues calderes de nova tecnologia per condensació de la marca BRÖTGE – HEIZUNG amb una potència total de 253 kW.

MASIA CAN VALLHORNAT DE CORNELLA DE LLOBREGAT

Climatització de part de la Masia edifici emblemàtic propietat de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, mitjançant un sistema inverter de la prestigiosa marca DAIKIN.

SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ DE CERDANYOLA DEL VALLÈS
INSTITUT CATALÀ
DE PALEONTOLOGIA A BELLATERRA

Climatització de  l’edifici de la Masoveria amb 82 kW de potència

i sistema inverter de la marca DAIKIN.

Climatització de la nova seu de situada en el Campus de la Universitat Autònoma

de Barcelona, amb un sistema individual, mixt inverter i bomba de calor,

amb 24 kW de potència.

ESCOLA BRESSOL LA BALDUFA DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT
PISCINA MILLARS DE CORNELLA DE LLOBREGAT

Climatització de l'Escola Bressol, propietat de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, mitjançant un sistema inverter de 57 kW de potència i de la marca HITACHI.

Climatització del Hall principal i els despatxos de la Piscina Municipal, propietat de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, mitjançant un sistema inverter de 19 kW de potència i de la marca DAIKIN.

GUÀRDIA URBANA
DE BADALONA

Climatització de part de l’edifici En una primera fase es climatitza el hall principal i els vestuaris d’homes, amb 44 kW de potència i sistema inverter de la marca LG.

ESCOLA DEL MAR
DE BADALONA

Climatització amb un sistema inverter LG d'aquest edifici emblemàtic i de gran trajectòria en aquesta ciutat.

AJUNTAMENT DE CORNELLÀ
DE LLOBREGAT
FRONTÓ COLOM DE BARCELONA

Adjudicació a l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat per a l'adequació i reparació de les instal·lacions municipals de calefacció, aigua calenta sanitària i aire condicionat.

Reforma d'insonorització del Poliesportiu Municipal Frontó Colom, situat al districte de Ciutat Vella de Barcelona, aconseguint menys decibels per ajustar-se a la normativa vigent de soroll.

THYSSENKRUPP MATERIALS IBÉRICA, SA

Reforma de climatització de la seu a Martorelles, climatitzant l’edifici d’oficines mitjançant un sistema inverter de 300 kW de potència i de la marca DAIKIN.

ESCOLA DE MÚSICA I AUDITORI DE PREMIÀ DE MAR

Climatització amb equips especials de gran precisió i de baixa sonoritat, amb 35 kW de potència i sistema inverter de la marca LG.

GUÀRDIA URBANA DISTRICTE DE L'EIXAMPLE

Reforma de calefacció central de l'edifici situat al Carrer Nàpols, núm 42, mitjançant radiadors i canonades noves i partint de la sala de calderes existent, fent un nou col·lector de distribució.

bottom of page