top of page
OBRES REALITZADES DURANT L'ANY 2022
AJUNTAMENT DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT – COMPLEX ESPORTIU CAN MERCADER

Canvi de la planta deshumectadora per una d’alta eficiència de 147 kW i  35.100 m3/h, amb l’adequació del nou sistema de la climatització, amb renovació de canonades i conductes d’aire tractat amb aïllament.

AJUNTAMENT DE SANTA PERPÈTUA DE MOGODA – CENTRE CÍVIC EL VAPOR

Sistema de climatització per cabal variable amb recuperació de 63 kW, d’alta eficiència, amb l’adequació del nou sistema de la climatització, amb canonades i conductes d’aire tractat amb aïllament.

UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA – FACULTAT D’ÒPTICA I OPTOMETRIA - TERRASSA

Obres per a la instal·lació de la ventilació amb diversos recuperadors de calor sensible i estàtic segons la normativa  ERP2018, eficiència del 89’9 % i un cabal de 13.200 m3/h, amb  l’adequació del nou sistema de la ventilació amb nova conducció de la distribució de l’aire.

TRANSPORTS METROPOLITANS
DE BARCELONA -  EDIFICI OFICINES SAGRERA ESTIVILL

Obres de substitució de dues plantes refredadores amb un total de 558 kW amb una recuperació de 728 kW i dos equips de climatització d’expansió directa amb la suma de 164 kW i  25.000 m3/h, a la sala d’operadors CCM, amb l’adequació del nou sistema de la climatització.

AJUNTAMENT DE  SANT BOI DE LLOBREGAT – MERCAT MUNICIPAL SANT JORDI

Millores del sistema de la geotèrmia i la climatització amb el canvi de compressors, valvuleria i diverses millores, amb l’adequació del nou sistema de la climatització.

AJUNTAMENT DE VALLS –
CASA DE LA VILA

Substitució de les plantes refredadores per producció d’aigua calenta i freda destinades al servei de climatització principal. Amb un total de 380 kW de producció de fred i de 360 kW de calor. Inclosa la renovació de canonades de tot el sistema de producció amb noves bombes de circulació dipòsit d’inèrcia.

BARCELONA TURISME – MONUMENT A COLOM

Adequació del sistema de climatització NIBE i canvi de les bombes de circulació del sistema geotèrmic, amb el manteniment preventiu i correctiu de tot el sistema de la climatització.

RESIDÈNCIA GERIÀTRICA AMILCAR – BARCELONA

Reforma del sistema de climatització amb canvi de fancoils amb 30 kW de fred i 33 kW de calor d’alta eficiència i millores del sistema de la climatització.

AIGÜES DE MANRESA

Substitució del cremador, dipòsit de gasoil de biogàs i millores en general de la sala de màquines del sistema central de l’EDAR Manresa.

bottom of page