top of page
OBRES REALITZADES DURANT L'ANY 2022
AJUNTAMENT DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT – COMPLEX ESPORTIU CAN MERCADER
AJUNTAMENT DE SANTA PERPÈTUA DE MOGODA – CENTRE CÍVIC EL VAPOR

Canvi de la planta deshumectadora per una d’alta eficiència de 147 kW i  35.100 m3/h, amb l’adequació del nou sistema de la climatització, amb renovació de canonades i conductes d’aire tractat amb aïllament.

Sistema de climatització per cabal variable amb recuperació de 63 kW, d’alta eficiència, amb l’adequació del nou sistema de la climatització, amb canonades i conductes d’aire tractat amb aïllament.

UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA – FACULTAT D’ÒPTICA I OPTOMETRIA - TERRASSA
TRANSPORTS METROPOLITANS
DE BARCELONA -  EDIFICI OFICINES SAGRERA ESTIVILL

Obres per a la instal·lació de la ventilació amb diversos recuperadors de calor sensible i estàtic segons la normativa  ERP2018, eficiència del 89’9 % i un cabal de 13.200 m3/h, amb  l’adequació del nou sistema de la ventilació amb nova conducció de la distribució de l’aire.

Obres de substitució de dues plantes refredadores amb un total de 558 kW amb una recuperació de 728 kW i dos equips de climatització d’expansió directa amb la suma de 164 kW i  25.000 m3/h, a la sala d’operadors CCM, amb l’adequació del nou sistema de la climatització.

AIGÜES DE MANRESA

Substitució del cremador, dipòsit de gasoil de biogàs i millores en general de la sala de màquines del sistema central de l’EDAR Manresa.

bottom of page