top of page

L'EMPRESA

Tenim aproximadament el 70% de recanvis pel manteniment habitual controlat informàticament. (No s'inclouen màquines ni recanvis amb valor a partir de 250 euros, tot i que sempre tenim algun romanent).

La nau industrial on està ubicada LLONCH-CLIMA té una superfície de 500 m² de magatzem a la Planta Baixa  i  200 m²  d’oficines a la Planta Primera.

L'empresa disposa de vehicles equipats i en bon estat, retolats i un semiestoc de materials bàsics.

Per a cada oficial existeix un equip d'eines, EPIS de seguretat i farmaciola.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

També  tenim tots els equips especials bàsic per fer instal·lacions i manteniment, com maletí de proves del co2, compressor de neteja, termòmetres, columna  proves gas, bomba de buit, equips pel  gas  ecològic R – 407 – C  i el R – 410 – A, manòmetres, recuperador de gasos, comprovador d’acidesa, reposador d’oli, bascules de precisió, equip de neteja dels circuits frigorífics, mesurador de velocitat de l’aire, mesurador de decibels  i  molts d’altres.
Disposem de telèfon amb contestador fora d'horaris d'oficina i telèfon mòbil per cada persona de l'empresa a efectes d'urgències i organització.
Cada oficial va uniformat amb l'anagrama de l'empresa i disposa de tots els estris en matèria de prevenció de riscos laborals.
bottom of page