L'EMPRESA

Tenim aproximadament el 70% de recanvis pel manteniment habitual controlat informàticament. (No s'inclouen màquines ni recanvis amb valor a partir de 250 euros, tot i que sempre tenim algun romanent).
El local on està ubicada la nostra empresa té una superfície útil de 300 m², ( 70 d'oficines i la resta de magatzem, taller, W. C. i vestuaris).
L'empresa disposa de 7 vehicles equipats sempre en bon estat, nous, retolats i un semiestoc de materials bàsics.
Per cada oficial existeix un equip d'eines bàsiques, de seguretat i farmaciola.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

També  tenim tots els equips especials bàsic per fer instal·lacions i manteniment, com maletí de proves del co2, compressor de neteja, termòmetres, columna  proves gas, bomba de buit, equips pel  gas  ecològic R – 407 – C  i el R – 410 – A, manòmetres, recuperador de gasos, comprovador d’acidesa, reposador d’oli, bascules de precisió, equip de neteja dels circuits frigorífics, mesurador de velocitat de l’aire, mesurador de decibels  i  molts d’altres.
Disposem de telèfon amb contestador fora d'horaris d'oficina i telèfon mòbil per cada persona de l'empresa a efectes d'urgències i organització.
Cada oficial va uniformat amb l'anagrama de l'empresa i disposa de tots els estris en matèria de prevenció de riscos laborals.