top of page
OBRES REALITZADES DURANT L'ANY 2016
CENTRE D'ATENCIÓ
PRIMÀRIA BESÒS

Substitució parcial dels aparells de climatització per uns de nous amb consum menor escalonat i INVERTER (amb millora de les conduccions). Amb això s’aconsegueix una millor eficiència energètica, baixar el consum i un millor confort (amb una potència de 28 kW).

CASAL DE BARRI CAMPS BLANCS - SANT BOI DEL LLOBREGAT

Es realitza el canvi de la planta refredadora fora de normativa i obsoleta per una de nova amb baix consum de la marca DAIKIN de 80 kW de potència (amb instal·lació hidràulica, de control  i elèctrica)

ACCIONA IMMOBILIÀRIA

Renovació de la instal·lació de la climatització i la ventilació, amb un sistema d’expansió directe per a 35 oficines i vestíbul, tot amb aparells de conductes a l’edifici a Sabadell (zona Paddock - Corte Inglés), amb un sistema de baix consum inverter i  un total de 477,40 kW.

AJUNTAMENT DE VALLROMANES

Realització de millores i noves instal·lacions elèctriques al campanar de l’església, adaptant les instal·lacions a la normativa i sanejant les mateixes.

CASAL CAN MASSALLERA - SANT BOI DEL LLOBREGAT
CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA HORTA

Es realitza el canvi de dues plantes refredadores existents, amb gas R-22 i per tant, fora de normativa, per unes de noves INVERTER, de baix consum, de 103,80 kW de potència. Amb instal·lació hidràulica, de control  i elèctrica

Reforma parcial de la maquinària de climatització obsoleta canviant diversos fancoils per a millorar el confort i l’eficiència energètica.

GENERAL CABLE - PLANTA MONTCADA I REIXAC
BIBLIOTECA MUNICIPAL
DE CARDEDEU

Es realitza la reforma de les línies de gas i la instal·lació de nous cremadors, fets segons les necessitats per a un procés industrial específic i que s’han legalitzat amb l’homologació de tipus únic.  

Realització de millores i reforma de la instal·lació de climatització per augmentar l’eficiència energètica i el confort, amb estalvi en el consum.

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT
ATENEU DE SANT CELONI

Edifici municipal del districte de Sant Martí de Barcelona. Propietat de l’Ajuntament de Barcelona. Adjudicació i realització de la substitució de la planta refredadora existent per una de nova de la marca CLINT amb bescanviador tubular i 2 circuits frigorífics, 1 compressor de cargol i 1 compressor inverter, amb un total de 283.000 Watts de potència.

Renovació integral del sistema de la climatització. Es realitza el canvi del Roof Top de 198,70 kW, amb sistema Free Cooling i adaptació de conductes de xapa aïllats interiorment i exteriorment. Es realitza la reforma integral de climatització i programat mitjançant un sistema de control centralitzat intel·ligent. També s’instal·len difusors motoritzats.

bottom of page