01/06/22: LLONCH-CLIMA, SL es trasllada de seu a Polinyà (Barcelona), a una nau industrial que permet una millor atenció al client i una millor operativa logística.

01/05/21: Acord amb la marca de climatització NIBE: LLONCH-CLIMA es converteix en SAT Oficial.

08/05/18: LLONCH-CLIMA, SL obté la classificació empresarial com a empresa de SERVEIS en el grup P1 categoria 1 "Serveis de manteniment i reparació d'equips i instal·lacions elèctriques i electròniques".
 
15/07/16: LLONCH-CLIMA, SL, apareix com exemple d'un estudi de recerca de la Universitat de Barcelona a la 2nd International Conference on Quality Engineering and Management celebrada a Portugal, com empresa que ha dut a terme una implantació integrada de les normes ISO 9001:2008 de qualitat i ISO 14001:2004 de medi ambient. 
 
23/06/16: LLONCH-CLIMA, SL innova en el disseny exterior de les furgonetes, paral·lelament a la innovació global de la imatge de l'empresa en sí, duta a terme de forma progressiva des de l'any 2014. 

28/04/15: LLONCH-CLIMA, SL, després de culminar tot un procés d'implantació integrada de sistemes de gestió basats en la millora contínua, amb dedicació per part de l'equip intern i la consultoria MADS CONSULTING, obté la certificació de les normes voluntàries internacionals ISO 9001:2008 de qualitat i ISO 14001:2004 de medi ambient, tot superant amb èxit les auditories de l'entitat certificadora TÜV RHEINLAND.
 
15/10/14: LLONCH-CLIMA, adeqüant-se a la tecnologia i a les necessitats dels seus clients, optimitza i renova la seva pàgina web, adequant-la a les xarxes socials existents.
 
25/07/14: LLONCH-CLIMA, SL amb l'objectiu de millorar les relacions amb el seus clients, obté el Registre d'Empresa Instal·ladora d'Electricitat (REIE), en la categoria BT- Bàsica.
 
11/03/14: LLONCH-CLIMA, SL obté la inscripció en el Registre Territorial sobre gasos gasos fluorats d'efecte hivernacle.
 
16/12/11: LLONCH-CLIMA, SL obté la classificació empresarial com a empresa CONTRACTISTA D'OBRES en el grup J4 categoria 2 "Instal·lacions mecàniques de lampista i sanitària".
 
16/12/11: LLONCH-CLIMA, SL obté la classificació empresarial com a empresa de SERVEIS en el grup P2 categoria 1 "Serveis de manteniment i reparació d'equips i instal·lacions de fontaneria, conduccions d'aigua i gas".
 
16/09/11: LLONCH-CLIMA, SL com a empresa instal·ladora / conservadora d'instal·lacions frigorífiques, obté l'autorització per a la manipulació de gasos refrigerants de qualsevol càrrega. 
 
15/09/11: LLONCH-CLIMA, SL obté l'inscripció en el Registre oficial d'establiments i serveis plaguicides (ROESP) en la subclau "Tractaments a tercers per a la prevenció i control de la legionel·losi". 
 
08/05/11: LLONCH-CLIMA, SL seguint l'acord estatal del Sector del Metall, forma a tota la seva plantilla en matèria de prevenció de riscos laborals, podent optar, per tant, a la targeta Professional de la Construcció.
 
30/06/09: LLONCH-CLIMA, SL patrocina durant aquesta temporada al pilot Fortià Parés, subcampió a l’any 2008 del Campionat Català de Velocitat i Resistència. Aquesta temporada que ha començat, les expectatives són de millorar el resultat de l’any passat.
 
01/10/08: LLONCH–CLIMA, SL és un dels patrocinadors de l’expedició del CAM (Club Activitats Muntanya) que es desplaça al massís del Kun (situat al nord de l’Índia, entre el Pakistan i el Tibet) per arribar al cim. Davant les fortes nevades i el mal temps, es van veure obligats a aturar l’expedició www.kun08.com
 
29/06/07: LLONCH-CLIMA, SL obté la classificació empresarial com a empresa de SERVEIS en el grup P3 categoria 2 "Serveis de manteniment i reparació d'equips i instal·lacions de calefacció i aire condicionat".
 
29/06/07: LLONCH-CLIMA, SL obté la classificació empresarial com a empresa CONTRACTISTA D'OBRES en el grup J2 categoria 3 "Instal·lacions mecàniques de ventilació, calefacció i climatització".
 
07/05/07: El nostre cap d'obres obté el carnet de fred industrial homologat per la Generalitat de Catalunya. A més a més, el nostre personal està degudament format amb els corresponents carnets professionals de plataformes elevadores i carretons elevadors.
 
22/09/06: CIDEM (Centre d'innovació i desenvolupament empresarial) dóna una ajuda de 100.000 euros al projecte Guida. El projecte té com a finalitat veure la compatibilitat de l'energia geotèrmica amb l'energia solar.
 
18/09/06: LLONCH-CLIMA, SL incorpora al seu catàleg de productes les novetats de TRANE.
 
30/06/06: LLONCH-CLIMA, SL obté el domini .CAT i comença la migració del seus servidors.
 
13/05/06: Debat sobre les fonts alternatives al petroli. Activitat dins la Jornada d'energies renovables organitzada pel PSC: La realitat d'un món sense dependència del petroli. Xerrada en la que participaran Bartomeu Casals, soci fundador de Geòtics Innova; Carles Conill, gerent de l'Entitat Metropolitana del Medi Ambient i Jaume Morrón, d'Ecologistes en Acció. Modera: Rafa Fernández, Secretari de Sostenibilitat i Noves Tecnologies PSC - Sant Andreu. Lloc: Centre Cultural Can Fabra (Segre, 24-32).
 
01/05/06: LLONCH-CLIMA, SL actualitza la seva pàgina web per tal de millorar les seves comunicacions amb clients i col·laboradors.
 
27/04/06: Xerrada sobre l'energia geotèrmica i les aplicacions domèstiques dins de la 2a Jornada Tècnica Informativa sobre energia eòlica, biomassa, hidràulica i altres energies renovables. A càrrec de Bartomeu Casals, soci fundador de Geòtics Innova Lloc: Fundació Privada Tàrraco Energia Local (avinguda Pau Casals, 17. Tarragona).
 
26/04/06: Xerrada sobre experiències mediambientals a la geotèrmia solar, dins del Fòrum de Socis de l'Asociación de la Casa Bioclimática A càrrec de Bartomeu Casals, soci fundador de Geòtics Innova. Lloc: Hotel Bellaterra (Autopista AP-7, km 151. Àrea de Servei Bellaterra. Sortida 21).
 
26/04/06: Xerrada sobre els sistemes d'aprofitament de l'energia geotèrmica. A càrrec de Manuel Viñals, físic i soci fundador de Geòtics Innova, i Jordi Espiell, enginyer. Lloc: Col.legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics. (Josep Piñol, 8. Granollers).
 
01/03/06: LLONCH-CLIMA, SL fa canvis estructurals al departament tècnic i de manteniment i al departament d'administració i comptabilitat per tal de millorar el seu servei i poder oferir el millor tracte.
 
07/07/04: LLONCH-CLIMA, SL comença a desenvolupar i a implicar-se en l'energia geotèrmica. A partir d'aquest moment, comença a realitzar estudis de viabilitat energètica i màxima eficàcia per instal·lacions d'edificis públics i privats.
 
01/01/04: LLONCH-CLIMA, SL porta més de 5 anys climatitzant habitatges de nova construcció, oficines, col·legis, comerços, centres cívics, esglésies, fàbriques i edificis públics i privats, entre d’altres.